Какво е KidBoard

КАКВО Е KID BOARD

Искате ли детето ви да се забавлява? Искате ли да се раздвижи? А да се посъстезава? Или пък да има вкъщи една вещ, която може да му служи като десетки различни вещи?
Отговорът се крие в КidBoard. Той е предназначен за всички – от най-малките до доста порасналите хора. С него малкото човече вкъщи ще се научи да балансира, ще стане още по-гъвкаво и пъргаво. Балансирайки, то подпомага развитието и укрепването на вестибуларния си апарат. Поддържа винаги в „изправност“ и центъра на равновесието в мозъка си. Да не говорим за стимулирането на различни групи мускули на краката, раменете, гърба и ръцете. КidBoard тренира и креативността, фантазията и интелекта на детето, предизвиквайки го да измисля различни игри и съревнования. Балансиращият борд доставя истинско удоволствие при употреба. С него малчуганът може да започне да се забавлява сам, но след известно време да види как цялото му семейство умело и практично прилага баланс борда във всевъзможни ситуации.

 KidBoard е здрав, масивен и сигурен. Проектиран е с изключително внимание и към най-малкия детайл в посока безопасността на този, който го използва.

 Освен уред за баланс и спорт, той може да послужи за всичко: удобна люлка; компактна масичка; невероятна пързалка; предпочитано място за четене; писта за колички; тунел за любимото влакче или камионче; красиво мостче; сигурно столче, върху което да стъпи детето, за да достигне някой шкаф или мивката, или пък да поседне, за да изгледа чакания филм или предаване. С него дори може да превърне обикновения стол в супер кресло.

 Баланс бордът е направен от естествени материали. Той е модерен и изглежда много добре. Може да стане истинска визитна картичка, надписан с името на сина или дъщеря ви, да покаже някакво хоби с отпечатана картинка или пък снимка на домашния любимец. Ние правим KidBoard с индивудален дизайн по поръчка на клинета.

 Нашите бордове са с най-ралични размери, съобразно възрастта. Включват производство и за деца с ръст над 130 см., както и за възрастни до 200 кг. Ние изработваме всеки борд ръчно. Затова няма две еднакви дъски. Всеки наш продукт е уникален.

 KidBoard премина успешно всички тестове и изисквания, съгласно ЕС Стандарт EN71 и Директива 2009/48, гарантиращи безопасността на играчките и техните механични и физични свойства.

 Изключете интернета и дайте на детето възможност да поиграе с нещо по-различно в модерния свят на технологиите. Със сигурност ще му хареса.

 

Какво представлява KidBoard

 

  • KidBoard е класически баланс борд с модерен дизайн с уникална форма и естествени материали.
  • Вдъхновен от Валдорфска педагогика, той развива в децата двигателни умения, креативност и гъвкавост.
  • Дали това е баланс борд, люлка, масичка за хранене, мост или столче ?.. Всъщност е много повече.
  • Баланс борда стимулира баланса и движението при децата, дори и когато са на закрито.
  • KidBoard стимулира баланс и сила по време на игра и използване. По един забавен начин, но много ефективно, той поддържа физическото съзнание и баланса.
  • При използването му като средство за обучение, специфични мускулни групи могат да бъдат изолирани, докато други упражнения тренират големи мускулни групи.
Размери: 81х28х2 см.
Размери на кашона: 90х22х33 см.
Тегло: ≈3,000кг.
Материал: Дървен материал Бреза (шперплат) + Лепило за дърво
Издръжливост: до 120кг.
Доставка в цялата страна
Доставка в целия свят
(след запитване,за цена за доствка по е-мейл или телефон)